Hoe we testen

Julie Vermeulen

Maar al te vaak verwarren mensen wetenschappelijke integriteit en onpartijdigheid met de wens om 'een bepaald standpunt' te presenteren.

U helpen om ervoor te zorgen dat de wetenschap wordt gerespecteerd. De Science Blog is een blog over hoe de jacht wapens zijn gevonden om gevaarlijk te zijn, en ik heb een aantal meningen over. Er zijn veel meningen die er zijn. We willen geen website die een bepaald standpunt presenteert. Wat we echt willen doen is nieuwe informatie en informatie over de jacht presenteren, die wetenschappelijk geloofwaardig is en is geverifieerd door het echte wereldgebruik van jachtwapens. We zullen ervoor zorgen dat al onze bevindingen gebaseerd zijn op wetenschap en op peer-reviewed onderzoek. We zullen ons niet laten verleiden door enig gevestigd belang. We zullen geen "anti-jacht" houding hebben. Deze site gaat niet over de "jacht is slecht" en "jagen is een goede zaak" argumenten, en het is niet pleiten dat jagers niet moeten wapens gebruiken voor de veiligheid van zichzelf en hun families.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we ook de wereld een diepgaand onderzoek naar de Nederlandse wapencultuur kunnen bieden. Ik denk dat daarom het woord "Nederlands" hier is bedacht.

Toen de oorlog in 1918 eindigde, werden België, Frankrijk en Nederland verdeeld in drie landen. Nederland kreeg zijn onafhankelijkheid en werd het Koninkrijk der Nederlanden. Tegenwoordig staat Nederland wereldwijd bekend als een sterk, onafhankelijk land en om zijn cultureel en sportief erfgoed. Sinds ik een kind was, heb ik altijd al een jager willen zijn en ik hoop dat ik dat op een dag zal doen. Mijn moeder is opgegroeid met jagen hier, en ik heb altijd genoten van het land met haar. Er zijn veel mooie plekken in Nederland, waarvan sommige niet zo bekend zijn, maar er zijn veel te zien in Nederland.

Ons open-door beleid vind je op deze link.

Aarzel niet om ons vragen te stellen, en doe mee met ons in onze discussies. We zijn hier om te helpen, dus vraag het alsjeblieft weg. Als je iets ziet in onze blog, of in andere berichten, dat je denkt dat we moeten weten, laat het ons weten. En als je wilt helpen door het delen van deze blog, laat dan een reactie achter. U vindt de link naar die opmerking op dit bericht "Contact me" link. Als je niet op de lijst staat, klik dan hier om je aan te melden. En als je deze blog al een tijdje volgt, kun je je abonneren op onze blogroll. Als je wilt deelnemen aan onze nieuwsbrief, klik dan hier. De lijst met auteurs op deze pagina kan hier worden bekeken. En, als je iets ziet waarvan je denkt dat het moet worden verwijderd, laat het me dan weten. Bedankt voor je bezoek.

Ik heb deze vraag een paar keer gesteld over de status van de post op de Nederlandse gun control blog.

De beste zijn de beste jachtwapens, ongeacht voor welke prijs je ze wilt kopen. Dit artikel zal u helpen om een betere jacht wapen te kopen in elke prijsklasse.

Hoe een goede jacht wapen te identificeren Er zijn twee categorieën van jachtwapens: tactisch en conventioneel. Beide hebben hun voor- en nadelen: De tactische categorie is veelzijdiger, maar het is moeilijker te gebruiken wanneer je snel wilt doden. Het is ook een beetje zwaarder dan de conventionele wapen en je moet niet kopen deze categorie. De conventionele categorie is beter voor de meer serieuze jager die weet hoe dit wapen goed te gebruiken, en het biedt dezelfde prestaties als de tactische. Tactische en conventionele jachtwapens zijn beide even effectief, hoewel ze verschillend zijn voor de verschillende soorten jachten. Bij het kopen van een jachtwapen, moet je weten tot welke categorie het behoort. Daarvoor zijn we heel streng op wat je gaat krijgen. De belangrijkste kenmerken van de categorieën jachtwapen zijn: het type doel waarin ze moeten worden gebruikt, de grootte van het projectiel, de hoeveelheid energie die nodig is om het te doden (de hoeveelheid energie die het wapen nodig heeft om een doel te penetreren) en het bereik van de doden. Om al deze redenen geven we sterk de voorkeur aan de categorie tactische jachtwapens.

Op het eerste gezicht lijkt het op jachtwapens misschien erg leuk: het is moeilijk om een strak gezicht te houden als je een vriend beschrijft hoe geweldig je nieuwe wapen is. Maar als je te veel tijd doorbrengt met een pistool, zie je misschien de fouten die je in het verleden hebt gemaakt. Dit is waarom:

Als je gaat schieten, denk niet dat je altijd vertrouwen op de fabrikant of leverancier om het beste pistool voor je te maken. De realiteit is dat de wapenindustrie voortdurend verandert. Als je een jachtwapen moet hebben om jezelf te beschermen, krijg je misschien veel frustratie. Dit betekent dat je niet in staat zal zijn om te genieten van de jacht of een groot spel jagen de manier waarop u wilt. Zelfs als je van je jachtwapen houdt, is de kans groot dat het niet degene is die je wilt. Als je op jacht gaat, denk dan niet dat het altijd hetzelfde zal zijn, met hetzelfde aantal cartridges. De fabrikanten en leveranciers zullen hun producten en ontwerpen de hele tijd veranderen.