contacteer mij

Julie Vermeulen

Neem contact met mij op

Als u contact met mij wilt opnemen of mij iets wilt vragen over jachtwapens of andere zaken, u dit hier of hier doen. Ik post ook mijn jacht en mes gidsen op mijn blog en mijn Facebook-pagina.

Het volgende artikel over hoe je een mes te maken is ook een geweldige manier om te beginnen met de jacht messen en maak een aantal goede vrienden. Het idee achter het maken van een mes is om iets te kunnen nemen dat iemand je cadeau gaf, en om iets te maken dat kan worden gebruikt in een gevecht, zodat als iemand het ooit gebruikt, je iets nuttigs hebt om te laten zien dat je goed genoeg bent. En met 'goed genoeg' bedoel ik 'ik kan het gebruiken in een gevecht'. Hoe maak je een mes? Het eerste wat ik je zal vertellen is een slijpsteen nemen. Ik zou ten zeerste aanraden om een van deze, omdat je het zal gebruiken en waardoor het op een manier die je zult houden en je zult versteld staan dat het daadwerkelijk werkt. En dat doet het ook.

U mijn contactgegevens vinden op mijn contactpagina. Als je toch een bericht wilt achterlaten, plaats je je bericht in het contactformulier en laat je een reactie achter. Ik zal alle berichten lezen en beantwoorden en deze zo snel mogelijk beantwoorden. Ik ben nog steeds een beetje nieuw voor de blogosfeer, maar hebben enig succes gehad met mijn berichten. Hoe meer feedback ik krijg, hoe meer ik kan schrijven over mijn reizen. Ik heb ook enig succes in de jacht wereld, dus hoe succesvoller mijn berichten geworden, hoe meer succes ik kan hebben! Zoals ik al zei, ik ben een jager, maar ik jaag niet op wapens en ik heb geen echte baan om geld te krijgen voor de jacht op wapens. Ik schrijf over de ervaringen die ik had tijdens de jacht wapens op deze blog. Ik heb ook veel ervaringen als het gaat om geweren en hoe het voelt om neergeschoten te worden. Ik kan ook praten over wat maakt een pistool speciaal en hoe het werkt.

Openingstijden